Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens w tworzeniu serwera typu ChestPvP?

SERWER CHESTPVP  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie serwer ChestPvP?

• TAK
      13
    • NIE
      5
  2. 2. Na wersje?

• 1.7.X
      13
    • 1.8.X
      5
  3. 3. Czy chcecie taki zwykły ChestPvP? ,czyli itemy w normalnych skrzynkach za które nie można wymieniać na itemy itd...{Taki tradycyjny}

• TAK
      10
    • NIE
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,czy chcecie abym stworzył serwer chest pvp
Ale nie taki całkiem zwykły dużo własnych pomyslów np. Skrzynki zamienić na enderchesty żeby cheayerzy nie mogli znaleźć skrzynek
I te enderchest były by rozmieszczone na całem mapie w nich odnawiały by się itemy randomowo co jakiś czas te itemy można wymieniać np. Na jakieś fajne rzeczy
Były by np.3 areny z każdej areny osobne statystyki ,własny ranking nie punktowy, dobry antychest itd
Jeśli z 15 osób będzie na Tak to jest znak że chcecie taki serwer i ja zaczne go tworzyć

Piszcie ,czy podoba wam się taki pomysł i co byś cie jeszcze dodali/zmienili i co wam przeszkadza na takich serwerach

Ps: piszę na telefonie
GŁOSUJCIE W ANKIECIE

Opublikowano

Chyba wiem o jaki serwer ci chodzi były tam głowy prot. +20 a walutą był blaze rod

Jeszcze pytanie na jaką wersje byś cie chcieli ten serwer 1.7 ,czy 1.8

Opublikowano

Nawet enderchesty da się wykryć wierz mi trzeba to dopracować i szczerze bez reklam się nic nie da. Jest elita polskich serwerów i gracze zostają przy nich. ChestPvP jest praktycznie wszędzie nawet jeżeli ma nazwę PvP to gracze tak czy tak znajdują skrzynki z itemami. To moje zdanie.

Opublikowano

Nie bo skrzynki cheaterowi świecą na żołto i je widzi wszędzie a endercheasty nie ,a właścisie to nie ma serwera chest pvp na którym gra chociarz 50 osób

Opublikowano

Enderchesty w nowej huzunce świecą na fioletowo nowa oznacza 3.2.2 a nie 3.2.1

Kazałeś napisać ogólne zdanie i co nam się niepodoba w takich. Nie ma serwera ChestPvP na którym gra przynajmniej 50? Sam jestem członkiem ekipy serwera na którym gra 600-900 osób i tam jest PvP z chestami ;) mogę ci IP podać na pw

Opublikowano

Haha dobre 600 osób to żem się uśmiał daj ip na priv

A nowa huzunka jest na 1.8 więc serwer zrobimy na 1.7 i nie będzie wykrywało endercheastow

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngtiteczeK serwer Survi - SzybkiegoBanana i KalisPro to nie jest serwer chestpvp nie ma nawet takiego trybu jest to serwer Network ,czyli wchodzisz i wybierasz serwer np.SkyBlock itd... a oni nie mają chestpvp i tam nie gra nawet 600 osób

Więc proszę cię abyś się nie wypowiadał na temat ,którego nie rozumiesz :D

Opublikowano

­TerriorPL polecam ci  Na Przykład  Zrobić kit PVP jak na na przykład serwerze Mc survi bo tam jest kit pvp itp.itd

i na przykład rangi SwierzakI SwierzakII SwierzakIII Pro i Kox ;d no nic dodać nic ująć 

Za duża ta sygnaturka /Makin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...